BLOG KE-2 - WEDDING

Friday, November 13, 2009

..::At Last::..


Yeay...Thanks God.It's Friday..It rains a lot lately.
Banyak bnda yang Cik Cookie xleh buat.
This week and last week adalah waktu yg paling stress sepanjang Cik Cookie keja tahun nih. Jadi mood sangat laa "TIDAK SIHAT".Sekejap ok, sekejap tak ok.
Morning sickness pun xmacam nih.
Bermula bulan lepas kn prepare byk document untuk ISO.Sangat tidak suka.Rasa macam nak campak je fail-fail yang ada.Semua tak up-to-date.Kalau yg tuh masalah yang Cik Cookie yang buat xpe tapi nih yang dah bape tahun dah.Sebelum Cik Cookie join lagi department tuh.
Balik kerja pun berkurung dalam bilik macam bertapa dalam gua.

Bila balik rumah pun xbest.Cam xhappy.Arghhh..sangat tak suka situasi itu.
Jadi Cik Cookie amik langkah terbaik iaitu berdiam diri dan join chatroom dalam bilik tido bertemankan MooMoo.Thanks to MooMoo.He's mean a lot to me.And of coz laa all of u. Muachhhhh......

Sekarang mood dah ok.Sangat ok.Tiada lagi marah-marah, muncung-muncung dan sentap-sentap.Dah normal.Dah free dan terasa ringan.
Jadi Cik Cookie nak minta maaf kepada kamu semua yang sangat Cik Cookie sayang kerana tak singgah blog kamu.Banyak posting yang best-best dan hangat yang Cik Cookie tak baca and drop comment puaka Cik Cookie.So sad..mesti byk cita sepanjang 2minggu nih yang Cik Cookie terlepas.Thanks for your concern.Really appreaciate.
Green
Amyliana
Cheqna
Sha
Lead
Paan
My Note a.k.a KaK Long
ImHeppie
Pigeon
Si Tedi
Shifu
Pak Cik Mamai
Wirajaya
Abu Muaz a.k.a Abah
Suehann
Lifesaver a.k.a Safa
Cik Daya
Juk
Daniadanis
Abg Kordi
Yoh Teh
Sharamli
Cik Liana
Puan Linda

----->Maaf.Tuan blog nih sgt malas nak link sbb server sangat slow dengan alasan hujan hokey.

Ramainya.Sampai xingat dah sape lagi.Sangat terharu dan feeling diva bila orang yang kita harapkan ada sekeliling kita.Sangat suka...Harap lepas nih boleh laa berblogging sepuashati tanpa gangguan dari mana2 pihak yang sangat jeles ngn masa free Cik Cookie---->Hokey..tiba feeling sgt laa glamour macam Beyonce.
Sayang kamu..

38 comments:

leadleedeea said...

nama saya ader...hehehehee~!!!

CC..take care ye..pesan kat MooMoo sekali..hehehee~!!

miss izan said...

ISO mmg meremehkan hidup.
ececeeeee...
cam pernah meghadapi ISO je...
hahaha

sI tEDI said...

MooMoo itu sejenis??

aku lomsempar berkenalan.. ekekekek..

okey! Ambil masa untuk rehat!

Cik Cookie said...

lead,
of coz my dear.Tapi kamoo ada KMAC kan?

Cik Cookie said...

Miss Izan,
Kira nih amik berkatlaa ISO.

Cik Cookie said...

sI tEDI,
xpe dear.nanti kita kenal2 lg rapat.

sharamli said...

naseb baek dah 0k CC

Paan said...

"Morning sickness pun xmacam nih." - aii...mcm ada pengalaman je...

Cik Cookie said...

Sharamli,
windu bangat ngn kamu.mekasih sbb slalu sggh blog CC.

Cik Cookie said...

Paan,
Cik Cookie pun ada kakak yg pregnant k.Jgn kamu pikir kuning2.

imHepPie said...

owhh moomoo adela jantan..awww bahaya itu..mnemani dlm bilik tidur spanjang mlm wahaha

mamai said...

yea cik cookie dah okay...ISO aka I Say Only memang memenatkan tapi pakcik dah hidup dengan ISO for past 13 years....

my note said...

Alhamdulilah.... igt kan sakit perut, ala biasa la ISO (suka susahkan org) never mind, just do as long u can do it, jgn paksa2 nanti moo moo, majuk cane???

green said...

uhhh..terharu!

anyway, have a very pleasent day, janagn tension2, and be cool ok.
Kirim salam kat MooMoo..
:)

Cik Cookie said...
This comment has been removed by the author.
Cik Cookie said...

Imheppie,
pssstt...MooMoo adalah BF Cik Cookie.

Cik Cookie said...

Mamai,
jiwa sakit laa pak cik.
kn push ngn bos.

Cik Cookie said...

my note,
semua oklaa syg.
jgn risau.

Cik Cookie said...

green,
thanks sweetie.
love u so much.

Shifu67 said...

errr... iso tu lebih kurang dgn pokcik iso ke...

jeng jeng jeng.... sukenyee...sukenyee... mari bergumbira

cHeRyNa PiReS said...

take care miss cookie. missed stawberry cheesecake cik cookie dekat orkid's cafe semalam:)

seroja jingga said...

biaselah tu
akak pon memanjang bz dengan keje

ceria selalu k

paTonG kerTaS said...

hihihi
tak sempat menyinggah.
baru je abes final.
chill sis!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

huhuhu sib cik cookie dah okeh..selamat berkenalan yeah..:)

pakcik kordi said...

bgs la klu dh ok..suka ati pakcik kordi tau!!!!

(abang kordi tu pakcik kordi ke?)

el said...

nama aku xde..sgt BANGGE kahhhh
pape pun CC...hope enjoy your life..jgn sentap2 dah ok..sentap kejap2 jer..ala tenuk dah ler..ni smpi 2mggu ok...sgt2 lama tu..hikssss
btw..slmt kembali

Cik Cookie said...

Shifu67,\
ISO bkn mcm Pak Cik Iso tapi mcm Pak Da Stapa.

Cik Cookie said...

Sha Cheryna,
Dah singgh blog kamu.
Serious jd lapar tgk Strawberry Cheese Cake tuh.

Cik Cookie said...

Sis Seroja,
Thanks ya tapi ISO itu mmg menyakitkan jiwa.

abu muaz said...

t.kasih kerana masih ingat pada abah.Potong je.... potong yg slow tu cari yg laju sikit.

Cik Cookie said...

Miss Patung-->nama br ekk.
xpe.Kamu singgah pun dah ckp bermakna.

Cik Cookie said...

sue,
meh kita rapatkan yg jauh.

Cik Cookie said...

abg kOrdi,
Cik Cookie abg kordi.
ko laa nyawa Cik Cookie--lain je ayat nih.hurmmm

Cik Cookie said...

el,
wahhh..Cik Cookie lupa nak taruk nm kamu tapi xbermaksud Cik Cookie lupa kamu k.Always 17 kan.

yohteh said...

namo ambo pung adoo... begluling bating ambo sukoo... pah sakit pinggé-pinggé... (nya'nyo ke oghé tuo..)

gégééér balik dohla alam maya...!!!

Cik Cookie said...

abu muaz a.k.a abah,
kalau potong lagi slow abah wehh..

Cik Cookie said...

Yoh Teh,
Saing Cik Cookie ada vi minyak gamat panas dari Langkawi.Yoh Teh nak ko?

Lifesaver said...

bagus la CC dah okeh...ngeee :P

dont to stress...