BLOG KE-2 - WEDDING

Wednesday, November 4, 2009

..::Madah Teruna & Dara::..


Teruna : Akhirnya inilah saat yang aku tunggu sekian lama

Dara : Apakah kau rela kalau aku pergi?


Teruna : Tentu tidak! Jangan sesekali kau berfikiran begitu!

Dara : Apakah kau mencintaiku?


Teruna : Tentu! Selamanya akan tetap begitu!

Dara : Apakah kau pernah berlaku curang?


Teruna : Tidak ! Aku tak akan melakukan hal seburuk itu!

Dara : Mahukah kau menciumku?


Teruna : Ya !

Dara : Sayangku.... .!


Sesudah 5 tahun perkahwinan. ....


Korang baca dari bawah keatas pulak....

--->>Xmo ahh jadi cam gini.

32 comments:

green said...

ye..tak mo jadi cm ni gak...

LiNda said...

hahaaa....

ada-ada saja idea awak kann...

puanrazma said...

dah macam iklan ribena couple plak!!!

miss izan said...

tamo2...
sgt noti kalau baca terbalik! ;P

sharamli said...

xm0 la baca tebalik..xsanggup..hee

Shifu67 said...

ikss... iksss.... siapa la yg bagi idea songsang kat ko ni

mamai said...

yang mana rasanya lebih dekat dengan kita dari bawah atau dari atas

miSs siv said...

waa!
tak mau jugak..
hahaha

abu muaz said...

hancur,hancur hidup niiii

Nabil Fizri said...

hi dara

imanshah said...

wah dara, kau curangkah??

Sharif John said...

Smart gile entry ni.... x suma mcm tu...

Cik_daya said...

semoga tak jadi macam nie dalam hidup daya

nabilah_2908 said...

ramai yang takmau baca terbalik kan...? tapi itu lah hakikat yg sebenar... ;)

pakcik kordi said...

huhu...ade ek gitu lak....

Cik Cookie said...

green,
bagus.jgn jd mcm tuh.

Cik Cookie said...

Linda,
just for fun my dear

Cik Cookie said...

punrazma,
kita pun cam Ribenna kan?

Cik Cookie said...

miss izan,
notty skit2 sajo.hehehehe..

Cik Cookie said...

sharamli,
hahaaha..habis kamo nak bc dr kanan ke kiri?

Cik Cookie said...

shifu67,
masa g bljr system baru shifu.

Cik Cookie said...

mamai,
rasa yg mana tempat kita hai kita terletak?tepuk dada tya nafsu.

Cik Cookie said...

missSiv,
kena baca gak.xkira

Cik Cookie said...

missSiv,
kena baca gak.xkira

Cik Cookie said...

abu muaz,
nama pun hidupkan pak cik?hya akal yg membezakannya.

Cik Cookie said...

Nabil,
hye teruna...

Cik Cookie said...

imanshah,
teruna, aku ttp milikmu...

Cik Cookie said...

s.John,
tengok sape yg post..
lalalalala

Cik Cookie said...

Cik daya,
Cik cookie amin yg baik2 buat kamoo.

Cik Cookie said...

Nabilah,
yea sayang..kamu setujukan apa yg Cik cookie post?jgn jadi cam gitu ekk...

Cik Cookie said...

pakcik Kordi,
u xkan buat i macam tuh kan?

eza2odette said...

macam nih pon ada? (baca terbalik)

..kejam la y baca terbalik tu. tamo2!