BLOG KE-2 - WEDDING

Tuesday, November 17, 2009

..::Kena Tagg Ngan IMAM::..

Berani betul dia nih---> IMAM mengetagg Cik Cookie time Cik Cookie dok senang lenang chatting ngn budak Iban hr tuh kat opis(cita budak Iban nih akan menyusul jika Cik Cookie kekenyangan makan laksa nnt).Nak kena gamaknya budak nih.Tak sayang diri sungguh.Berani dia mengetagg Cik Cookie.Apakah terbit rasa cemburu di hati dia kerana kelapangan Cik Cookie di opis minggu nih atau dia ada menyimpan hatinya di dalam dadanya?---ayat apa nih?
Apapun dengan badan yang berat dan jemari yg ringan mehh laa kita menjawab soalan2 Penilaian Tahap Kecekapan nih.


1. Bekas kekasih saya adalah..
siapa yang saya tinggalkan laa.Dia, dia, dia, dia dan dia--->byknya dia.Cik Cookie bukan play-play k.

2. Saya sedang mendengar...
Koleksi peribadi dari Richard Clyderman.Suka suka....


3. Mungkin saya patut..
Baling PC kat opis saya sekarang nih.Zaman Tok Kadok.
Barai....


4. Saya suka...
Berhibernasi.Pantang ada masa dan MooMoo.Dimana MooMoo jatuh, di situ saya tido.

5. Sahabat-sahabat saya...
ramailaaa..kalau sebut, ada yang tertinggal sentap lak.


6. Saya tak paham...
kenapa patient tak nak balik walaupun dah recover 100% dari penyakit dia.
Adakah mereka tergoda ngn senyuman Cik Cookie seperti Almond Rock Cookies With Fruit?

7. Saya kehilangan..
Pin rambut LOVE yang di beli kat KLCC hari tuh..


8. Ramai yang berkata..
kat KL nih xmo banjir ke macam Pantai Timur?Hujan sajo.


9. Cinta itu adalah...
Api..menyala dan terus menyala tetapi sekali terpadam susah untuk dinyalakan.


10. Di suatu tempat, seseorang sedang...
sedang feeling lagu Korea--->My Lil'sis

12. Saya akan cuba...
--->>mengorat Penal Pertukaran Anggota Ministry of Hell untuk transfer out ke Kelantan.
I miss my cupcakes.
--->>Further study sebelum saya tua.Ehh,bukan.Sebelum umur saya 30.

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud..
Sampai mati lorrr....


14. Telefon bimbit saya..
SE902.itu pun cam jenuh ahhh kecoh kat blog tya opinion blogger.poyo gila...


15. Bile saya terjaga...
Thank God.I'm alive..


16. Saya paling meluat...
orang yang propa dan cam dia je yg betul....


17. Pesta/parti adalah..
time to eat and eat.
And cuci mata..

18. Haiwan yang paling comel penah saya temui...
Scottish Cat

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah...
Tak pasti sebab semua umur best.

20. Hari ini..
Isnin.Gloomy Monday and Monday Blues...


21. Malam ini saya akan..
tido awal......


22. Esok pula saya akan..
Pulun statistic untuk KPI...


23. Saya betul2 inginkan..
rehat yang cukup....and cup of coffee.


24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..
"pimple aku dah xde dahh".......


25. Pusat membeli belah atau arked permainan...
tempat pesta muda mudi xcukup umur dan tempat Cik Cookie habiskan matawang Malaysia


26. Makanan barat atau jepun..
Jepun laaa...Shushi dan Udon Mee.


27. Bilik yang terang atau gelap.
Gelap laa....itu lebih sexy


28. Makanan segera adalah...
Quater Pounder Mc Donald----->>Salah ke jwpan nih?


29. Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang..
nak tido.....

30. Anda tak perasan ke soalan no 11 itu tiada?
ada aku kisah???

Siap gak tagg nih.Hutang sudah abis dibayar yea EnCik Imam.

Tiada lagu tuntutan.

Sekarang mehh kita tagg oranng lain.

Semua kena buat ok, kalau siapa yg singgah blog Cik Cookie.

Terutamanya JEMARISEPI.

18 comments:

pakcik kordi said...

pdn muka kena tag!kah kah kah!!oo..patient tknk blk sbb cik cookie la ni..ha....cik cookie ni jabatan pe?

hibernasi?kah kah kah!!mcm2 la ekau!

Liyana said...

saya boleh ke?hehe

oranglidi said...

GELAP SEKSIII?????

sori lame x dtg..

LiNda said...

ermmm...

9. Cinta itu adalah...
Api..menyala dan terus menyala tetapi sekali terpadam susah untuk dinyalakan.


note : tinggal asap jek !! heheee

Cik Cookie said...

abg kordi,
jabatn perhilitan.
heheheheehhehe

Cik Cookie said...

Liyana,
anda mmg wajib sbb dah singgah blog CC

Cik Cookie said...

oranglidi,
yea gelap dan sexy.
ada apa2 pertanyaan lg?
hehehehe

Cik Cookie said...

linda,
asap pun yg nipis2

Paan said...

Dengan ini saya mengumumkan...

Tak nak buat!!!


Wahahahahahahahahaha!

Cik Cookie said...

Paan,
eksen ko.

sI tEDI said...

i dah pernah buat TAG ni.. ekekekeke

green said...

haha..mmg ade jodoh ngan tag ni..
lama dah tak jwb tag..

leadleedeea said...

amboi...semua kena tag ke nih? lead nmpak nama jemarisepi jek...

hehe~!!

joegrimjow said...

da lama xbaca tagg org
;)

imam said...

Terima kasih kerana menjawab tag..esok, semalam anda akan di tag lagi..hahaha

Cik_daya said...

dah lama tak kena tag..
hehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ha?alamak nak jawab ke x ni??tapi dah tersinggah..hohohohio

Lifesaver said...

terutama jemarisepi..jadi puan capa tak yah la..yea!!!!!!!!!!!