BLOG KE-2 - WEDDING

Sunday, November 15, 2009

Bila kita bersedih dan ada yang sangat memahami sangat seronok.
Heavennya.....
Dalam Cik Cookie dok moody-moody and sentap-sentap 2,3minggu lepas, ada yang perasan and concern ngan Cik Cookie cuba ceria-ceriakan Cik Coookie ngn aksi kanak-kanak Ribenna.
Owhhh....Xjalan hokay kalau ngn lawak budak sekolah xcukup umur.
Harus disogokkan benda yamg kiut n chumell.
Yang penting perut harus diisi penuh.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Many thanks to Azura for a sweet cupcake from ILOVEWONDERMILK
Chumelll sangat dan yang pasti sedap daripada Giant Cookies kat Roti Boy KLCC.
Saiz kecik and chumell.
Ada chocolate chip kat dalam kek tuh.
Suka-suka.....



Yang nih dari Kak Hawa.
Cupcake very the simple tapi sedap bangat.
Original buttercake.Home made ok.
Kak Hawa sekarang ada kat Macca untuk HAJI.
Semoga hajinya dapat yang mabrur dan yang pasti sudah kukirim pesanan doa dapat juduh..huhuhu....

abaikan muka yang sgt chumell nih

Muachhh...sebab memahami, menghargai dan sentiasa ada disisi.
I miss my cupcakes---::
Sarah Enaniey
Mohd Ilham Shakir
Sarah Iman Danisha
Hafiz Arshad

Miss them so much....

Adakah Cik Cookie kn tukar nama kepada Cik Cupcake atau Cik Cawan?



34 comments:

ketukan jemari di keyboard said...

nice cupcake..beli kat ne n baper harga??

enuLwanie said...

sedapnye cupcake cik cookie..
nak sikittttt

seroja jingga said...

comel sangat..nak makan tak sampai hati

miss izan said...

ok gak tu nama cik cawan. kelas gituuuuuu..muahahaha

Cik Cookie said...

KJDK,
kamu blh lihat link kat Cik Cookie highlite tuh.
Harga Cik Cookie xtau sbb org bg.

Cik Cookie said...
This comment has been removed by the author.
Cik Cookie said...

Enulwanie,
sudah lama jd baja.
hehehehe

Cik Cookie said...

Seroja Jingga
tulaa.ms mula2 dapat terkebil2 biji mata.

Cik Cookie said...

miss izan,
kang tertukar ngn azwan ali.jg geng kak nam CC nnt.

imHepPie said...

tuko cik donut nak

Liyana said...

cik cookie..tengok sekang popular cupcake... kat johor ni xtau nak cari cupcake kat mana..
leh wat gift cupcake tu kan..

Cik Cookie said...

imHepPie,
kang jadi bulat cam donut

Cik Cookie said...

Liyana,
buat sendiri pun blh.
cubalaa--->CC fail bab kek nih.
beli online pun blh.

lili11 said...

Bertuahnya org bagi cupcakes. Jeles sihhhh ... Yummy! Nak amik bau ajepun, tak dapat! huhuhuuuu

Paan said...

Nama I mana? Huh! Tak kuasa I...

vidadarisakura said...

oamigod. ailaike cupcakes.tapi salu nda sampai hati mau makan sebab cumel gilak.hee

sI tEDI said...

ya! nick cik cawan lebih cumel... ekekekeke

leadleedeea said...

Cik Cupcake ke Cik Cawan ke still jadik CC jugak kan...but I prefer Cik Cookie...cute taw..hehehehe~!!!

Cik Cookie said...

lili11,
free for smell kita g Famous Amos
hehehehe....

Cik Cookie said...

Paan,
xkan laa sis nak letak nama u manjang.apa lah kata si Azri, Nabil.

Cik Cookie said...

vidadarisakura,
btl tuh.slalu beli cupcake sbb tgk chumell.nak mkn mmg xsampaihati

pakcik kordi said...

cuppcake dgn cik cookie sgt hensem!eh!silap!comel!!!aumm!!!

Cik Cookie said...

sIteDI,
kn pikir sedalam2nya nak tukar nm.
byk rule.
kena g JPN laa
angkat sumpah laa.
hophohoho

Cik Cookie said...

leadleedea,
Tulaa apapun CC gak kan?
Ke Biskut Tawar Gula.
mcmn tawar gula tuh.

hans said...

tuko nama jadi cik cawan?
hahahaha

Cik Cookie said...

abg kordi,
i ttp di hati u kan walau apapun nm aii?

Cik Cookie said...
This comment has been removed by the author.
Cik Cookie said...

hans,
cawan vintage sayang.

Boneka tak sakit said...

aritu adik beli kan cupcake 1st time rasa stwabrry gitu!
hurmm tiba2 rasa mcm org jauh dari pembangunan lak hahah 1st time rasa tu kekee..

anwaruddin said...

takde tinggal kan 1 cupcake utk saye ke? heh!

ye, semoge die mendapat haji yang mabrur dan selamat menjalain ibdah haji, amin,

Cik Cookie said...

Boneka tak sakit,
nnt kita g mkn sma2 laa weii..

Cik Cookie said...

anwaruddin,
dah abis bro.

amin gak buat kak hawa.

safiza said...

kak J, x pass cupcake tu kat org pon...~uhuhuhuhu...bl nk nengok citer 2012 ni??ehe

paTonG kerTaS said...

sedapnye!!!