BLOG KE-2 - WEDDING

Thursday, October 29, 2009

..::Couple Specification::..



Awek cun + balak hensem
Ini couple rileks sahaja. Tiada menunjukkan public affection yang berlebihan. Olang lain pun sinang melihat meleka.


Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Silapelhatikan balak itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka mau kasik tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.


Awek tak cun + balak hensem
Lu boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut terhadap balaknya. Boleh diperhatikan jua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkatlaku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut terlhadap itu amoi cun. Selupa mau makan olang... Inseculity ploblem..

Awek tak cun + balak tak hensem
Ini couple talak sapa pedulik punya..no komen..


Group of girls + 1 guy

Selalunya berlaku di kedai makan.. Seolang lelaki di kelilingi kawan-kawan pelempuan nya. Sungguh selonok kalau dapat mendengar perbualan meleka. Lu akan pelasan, sambil meleka makan, itu lelaki mesti cakap paling banyak sambil buat lawak talak kelaka (tapi kawan2 pelempuannya mesti ketawa jugak)



Awek cun berpakaian seksi
Akan lamai olang melihat awek ini. Tetapi awek ini talak kisah sebab besar kemungkinan dia sulah biasa mendapat pandangan seperti itu. Awek seksi ini suka menunjukkan buah-buahan di dada nya, atau pusat nya di khalayak lamai kelana dia tau badan nya ada powah.. Seperti juga lu ada keleta cantik ka lumah besar ka jam balu ka mesti kasik olang tengok, so boleh pelasaan ada happy. ini awek pun sebegitu jua.


Awek tak cun berpakaian seksi

Hoiyoooo ini manyak keji punya polumpuan. Lu balang talak cantik kasik tutup mahh, jangan bikin olang lain saakit mataa. Ini spesis juga suka menipu dili sendili dengan mengatakan "I wear sexy and I feel good" ataupun "I have the right to wear anything I want"... Sememangnya meleka melasakan bahawa berpakaian seksi boleh menjadikan meleka jadi lagi lawa.. Wa tidak lasa begitu. Huduh akan tetap huduh. Tetapi jikalau huduh & sexy??


--->Tepuklah lu punya dada tanya selera ada lalu ka

20 comments:

Nakamura Kazuki said...

hahahahahahahahahhahahahaha...kelakala ini punya ently....senpai mau bagi tau sama itu cik biskut..hehehe...cantik dalaman lebih sempurna..selalunya kalau lelaki + awek xcun atau lelaki muka tak bleh blah + awek cun gilesss selalunya kalau kawin lebih nampak kebahagiaankan...

Fatt Chin Choy said...

aku CUN tak HENSEM

leadleedeea said...

haha~! yeah..good entry cc~! pelat cina tu yg tak menahan..haha~!

♥ayudeadwish♥ said...

aku tak cun tapi comey..
hahahahaaa~~
ape pon tu sumer jodoh
ko da nak kawen ke cik cookie?
sik cakap pasal relation je
hahahaa~~

adibah said...

cikcookie masuk dalam kategori mana ye?? hehehehe.. :-)

et said...

keh3..xde masuk mn2 kategori..weee~~ ^^

Boneka tak sakit said...

hahaha aku suka entry nie! :P

ayie said...

lantak la cun ke tak..hensem ke tak..hati mau baik oke..jujur tu penting...

mamai said...

kalu itu balak talak encem + talak luit tapi capel amoi mayak cun mayak luit apa macam

**Bila Comel Jadi Comot** said...

saya lak name betol comel tapi xcomey2 pun huhu

Sharif John said...

Mendalam tul maksud... huhu.... kalau lelaki comel + perempuan maskulin mcm mana plak?

UcU mAnjA said...

wow.
Susah jugak kan bila pikir situasi gini. Tapi tak pe. Biar apa pun pasangan kita. Trima seadanya :)

Jard The Great said...

ahaha.. pandai ko senaraikan camtuh skali.......

aku yg mana satu ek? hmmm... kalo grup satu wanita dan 5 lelaki tu mcm mama plak? ehehe

cHeRyNa PiReS said...

sha kategori terakhir dan mengharapkan bf tak ensem jugak...hehehe...bak kata orang,"enggang sama enggang dan pipit sama pipit"

lagipon senang nak menjaga nanti:)

jemarisepi said...

nak masuk group mana ek..
ermm...jap nak pk...
huhhhhhhhhh...

cik CumeY said...

cik cookie..best ini post..cik cumey setuju...hak hak!!

muahahahaha..tapi cik cumey couple ngan aweksss...cmner tuh??hahaha

cik selamah kundang said...

hahahaha.boleh aplikasi konsep2 bila makcik dtg kenduri tgk pengantin baru.sama kes jer

abu muaz said...

Awek saya berkategori seksi dan cun... sebab saya balak yg hensem.

el said...

adoi smpi saye punye itu lidah pun sulah rs mau belit2..hehehe

asal xde kategori
awek comel..balak comel..

(aku dan somiku..kahhh)

Solehah said...

huhu..pandai jek..