BLOG KE-2 - WEDDING

Wednesday, October 21, 2009

..::Hari Ini::..

Hari 1 KL cam nak banjir sajo.Hujan nan lebat masa nak balik keja.
Sangat xsuka time hujan kat KL.
Sebab jam harus ada.
Bukan "kerena" manusia yang berlumba nak balik dr kerja tapi biasanya campurtangan pihak ke-3 iaitu Sarjan Hassan dan Lans Koperal Irwin yang dok jaga jalan time nih.
Dah tugas diorg jadi sabar jelaa..
Sangat laa seksa.
Keluar je dari Medan Makan kat area Kg Baru dah jam.
Sampai ke Jalan Tun Razak

kat simpang 4 ke Jalan Semarak depan Celcom
-maaf pic krg memuaskan kerana jantung dupdap dok tgk rider sblh yg ensem basah kuyup-

Nak ke Jalan Semarak jam.
Ke Bulatan Pahang jangan citalaa, hari xhujan jam inikan kalau hujan.
Paham2 laa. Sape yang dok area SEntul, Jalan Genting Klang, Batu Caves tau laa.
Nak g Jalan Duta kim salam.
Jadi bila jam nak laa practic yang Cik Cookie suggest tuh tapi cam xleh pakai sebab tu semua adalah untuk hari cerah seindah suria,
Jadi yg sesuai adalah last sekali melombong biji.
Xnak ahh.
Saham lombong naik, saham Cik Cookie alahaiii...


11 comments:

JMR said...

sekian laporan kesesakan lalulintas..

woit, layan ek melombong bijih dlm jamm?:-p

leadleedeea said...

da dekat ngn umah lead tuuuu..umah lead kat dpn menara naza..heheh~!!!

ensem ke mamat tuh miss cookie? hehehehe~!!

mamai said...

kenapa tak tumpangkan pak we ensem yang basah tu

sharamli said...

tgh tunggu saham CC naek jgk la ni...hu3...jgn badan yg naek suda...

CINTAMANISZ Lite said...

Jln sesak thn 93-95 pun sy tak tahan cik cookie. ni kan pulak zaman serba serbi teknologi ni...lagi ler. Tu ler kalo sy turun KL tu...takde ler nak meronda sgt. Sesak napas ngan kesesakan lalulintas, hehe. Tak biasa dah...

Boneka tak sakit said...

benci jem suka kaya penut butter with coklat BETTER!! *ye komen nie takpasal2 cari pasal.

et said...

ujan satu ari..sedap sgt tido..kekekekee~

Fatt Chin Choy said...

hujan lebat ker tadi?
aku kat opis x perasan plak
keke

abu muaz said...

Hujan tak banjir tak apa. Kalau dah banjir boleh tenggelam semuanya termasuklah cik cookie.

Paan said...

Percaya tak Sarjan Hassan adalah nama sebuah band?

Kentut said...

beraninya ko ikut situ time2 hujan. kan dah merana jam.