BLOG KE-2 - WEDDING

Saturday, October 24, 2009

..::Hari Ini::..

Manusia hanya mampu merancang Tuhan yang menentukan.
To Do List no 1 hingga 6 xmenjadi.
KD ada hal, jadi automatic MOtorGP xleh g.
Dah sent msg kat Rossi, "kuar nnt2laa g minum air syrup".
Tiket nak tgk wayang dah abih.
Agaknya semua orang kemaruk tgk cita Papadom tuh.
Bangun lambat around 10am,jadi mn blh basuh cadar.dah lewat.
Nak g Kameren xleh sbb Jemari kn OT pakse.Esok Masih ADA.
BF xleh mandi sbb KL hujan sajo.
Rugi duit.Mata wang dalam poket sgt kurang gara2 tragedi lepas raya.
Harus berjimat.Gaji sebulan lagi.


Jadi langkah2 persediaan dah di list kalau yg dirancang xmenjadi.
Online 24jam tapi kena gak ngn secawan kopi OLDTOWN WHITE COFFEE.
ONLINE sambil TIDO ok kan.

Katakan YA kepada makan.
Hasilnya Rendang Ayam, Nasi Himpit dan siap ngn kuah kacang.
Tu pun jenuh call mummy kat kg macamana nak wat kuah kacang yg sedap.
Rasanya??....boleh tahan.


I miss my boys.
Miss them so much.


Tunggu balik raya Haji nanti.

---->>Itulaa manusia.Plan ke main baik tapi hasil non ado...Plan umh sebelah teruk kot.Siap ada tanah mendap lg.

3 comments:

jemarisepi said...

LEN KALI EK KITA P KEMEREN..
KO PUN DIK AGAK2 LAH MERANCANG PEJALAN YG JAUH LAST MINIT...
HUHHHHHHHHHHHHHHH.....

arabella grace said...

cok cokie!!! awk tlh mmbuatkan sy kelaparan yang teramat sangat..nak g cari makan neyyy huhuhuhu sedapppppppnyaa makanan kat ats tuu...

el said...

hakhakhakhak
sikit pya wat list kemain
satu pun xjd..siannyo
last terbungkang kt rumah
tenet + mkn + tido
hiksssssssss