BLOG KE-2 - WEDDING

Thursday, October 1, 2009

..::Barang Baik::..

Korang igt lagi tak barang yang Cik Cookie tunggu?
Malam 15.09.09 tuh jenuhlaa Cik Cookie menongkah jam menuju ke Ukay Perdana g umh Fendi.
Ate ke bengong mamat tuh suh Cik Cookie g umah dia malam2 amik barang yang Cik Cookie nak.Barang tuh siap di pack tghr tadi tapi xsempat nak hantar ke tangan Cik Cookie sebab hujan lebat.Cik Cookie bukan apa takut g umah dia,kang kawin free plak.
Si Fendi nih plak cam tau je "Ko jangan laa takut.Aku tggu bawah.Ko xyah naik.Umah aku lebih kurang sarang tikus.Malu aku"
Hukhukhuk...Malu Cik Cookie.
Saat barang tuh diserahkan semangat nak raya Cik Cookie berkobar.
Xda benda nih mmg xleh raya bila ingatkan muka adik-adik and anak buah Cik Cookie.
Kesian deme....

Duit raya RM2600 setelah ditukarkan di Bank Negara Malaysia.

Malam raya semangat Cik Cookie isi duit dalam sampul.Korang tau kat mana port isi duit raya?
Dalam keta sbb Si Sarah 24jam berkepit ngn CC.
Dalam keta pasang aircond kuat skit, bawak pusing 1taman tidolaa dia.Selamat....

15 comments:

en_me said...

vanyaknyerr duit cik cookie tewww.. ader balance takkks.. ihihi

en_me said...

me first kannns.. suker suker

violetless said...

kak cookie!!kite muda lagi nih..nk jugak duit raya..hehehe

el said...

makk ehhh 26K
ada balance celah2 tu bg kat den yo
sayang mu..kahhhhhhhhhh

nabilah_2908 said...

WAH....2600 tuk duit raye jer...??
manyak nyer....sorg dpt bape sis...?? huhuhu...

sharamli said...

ala...nak jgk....kad raya ari tu xckp..

Cik_daya said...

wah.. banyak nyer duit raya..
nak gak/hehe

cookie devine said...

Kamoo semua,
duit raya tuh telah dibahagi ngn kwn2 Cik Cookie.Cik Cookie hanya RM1k sajo.huhuhuhu...

Lili Puteh said...

ini dah macam rompakan bank.
hahaha.
banyaknya duit raye.
ni mesti banyak anak sedara.
hihi.

abu muaz said...

berani demo sipang duit banyok tuu..nasib baik geng mamak ada dalam jel doh lening.

oranglidi said...

wa harap wa dapatlah sedikit sebanyak duit tersebut. hehe

Wanie-san said...

cik cookie yg gojes lgi meletop!
sy juge mau duit raya yg warna biru baru 2...

imHepPie said...

nak yg ada sekeping tu..

xpon kasi yg merah tu pon jadila...

messyremo said...

kak CD yang comey...

sy dengan bngga nk bodeks sket..haha

okae ler tu klau dapt 1K

et said...

wahhhh..nk jugak..^^