BLOG KE-2 - WEDDING

Wednesday, October 28, 2009

..::Awareness Program::..

Salam semua.
Letih gila hari nih.
Nak ber"blogging" cam xdo mood.
Masuk keja tadi fail tinggi ala-ala Gunung Kinabalu.
Nak kena check and re-check lagi.
Pastu xkey-in lg dlm system.
Yang paling xbest dapat "surat cinta" dari HOD.
Kena berseminar lagi 04.11.09 nih.
Awareness Program plak.
Adakah ini bermaksud Cik Cookie xsedar diri atau masih tidak sedar?
Bukan...bukan...Tetapi seminar penggunaan system baru iaitu e-KL yg di 'develope' oleh new vendor.Tapi cam pelik nama seminar tuh Awareness Program tapi nak try new application??
Xkisah laa.Janji boleh berjimba-jimba dalam auditorium sambil ber'gaming' and ber'messaging'.
Hohoho...
Mula2 sekali Cik Cookie nak ucap tima kasih laa pada comment yang kamoo sume drop kat blog Cik Cookie pasal Issue Berblogging semalam.
Sangat dihargai dan akan digunakan segala pesanan tuh.
Sayang kamoo semua ehh and Cik Cookie bagi sekeping sorang cookie Kruchy Oat by Munchy's rase black chocolate.
Banyak comment yang Cik Cookie terima.
Tapi xmo laa kamu takut dah nah singgah blog Cik Cookie nanti untuk drop comment.
Jangan laa serious sangat ekk?
Itu pandangan peribadi sajo. Cik Cookie tak kisah pun.Maintain uolls.
Jadi singgah laa ke blog Cik Cookie.Cik Cookie intai blog kamoo tau.

Cik Cookie gak nak mintak maaf kalau xdrop comment kat blog korang.
Cik Cookie singgah k and baca serta fahami tapi nak kumen2 tuh xsempat.
Jangan kecik hati k.Kang ada yang kata "penat2 aku kumen2 blog Cookie, blog aku dia xjenguk pun".Warghhh, sedih laa Cik Cookie.Cik Cookie baca tau tapi xsempat nak men'drop' sajo.
Nanti bila free and semua keja dah beres Cik Cookie akan singgah menyinggah.
Sayang kamoo.>

---->>Ngah gigih wat scheduling post untuk kamoo semua ketika masa masih free.


8 comments:

Boneka tak sakit said...

kalau kena gi seminar tu rasa2 terjamin lah sikit kerja cik cc.. so patut rasa bersykur sgt2 tu! :P

aah2 aku pown nak ucap terima kasih la! cik cc selalu dtg tgk dan komen!! suka tau!

lain kali dtg komen sampai 10 kali la yer hahaha

LiNda said...

ekeke...

comel jek tengok pic tuh..
komen... jangan tak komen !!

Pais Chaos said...

cc kene gi riadah ni. bnyk sgt kerja..hehe

et said...

hoho..sian cik cookie bz..tapew2..adat la tu..ade mase bz, ade mse senang2~ ^^

Solehah said...

syoknya ada seminar2..saya ni dah bosan memerap dlm ofice..

nabilah_2908 said...

kerja la...la..la..la.. (^_^)
sama la kita sis...memang ada view blog2 org...kdng2 tu tak smpt nk cmnt jer...or tak de idea nk cmnt ape...hehe.. :)

pigeon said...

hohoho.. xpe ccookie, kdg2 me pun xsempat nak bls kumen kengkawan, apa pun ccookie mmg best.. ehehehe.

cHeRyNa PiReS said...

elemek...comelnye dia:)

nywayz cikcookie...takpelah...cikcookie rehatlah. nanti ada masa baru dtg lawat. lawatan2 ku adalah ikhlas okay:)