BLOG KE-2 - WEDDING

Saturday, October 17, 2009

..::NSTP Open House::..


Hari nih dah jatuh hari ke 28 Syawal.Maknanya dah hampir sebulan kita raya.Jap je masa berlalu.Xlama lagi raya Haji lak.Kena standby apa yang patuh nih.Mak pun dah mula tepon Cik Cookie tanya nak join korban x tahun nih.Ekceli dah 3tahun Cik Cookie amik bahagian dalam bab korban2 nih.Rezaki dah lebih eloklaa kita kongsikan.
Since raya pun dah hujung2 maka makin lebat laa makan free kat mana2.Orang tuh ajak, orang nih ajak.Nak tolak karang tak baik.Lagipun rezekikan.Mana blh tolak.Pada 16 October,Cik Cooie dapat jemputan open house ngn NSTP kat Hilton Kuala Lumpur.Wahhh...sukanya.Makanan kat sini memang mabeles.Nak2 Seafood Salad.Yummm...yummm..Rata2 yang dijemput datang.1000lebih gak laa yang datang.Full house.
Antara yang datang...............


Datuk Khalid dan isteri.
Siti laa.Xkan Cik Cookie kan?Tapi kalau yea ok je.Duit tuh..
Mereka antara yang awal sampai.


Sweet lil' girl, Nani. Kalau bersembang ngan dia, kompem korang xleh berenti.


Maya Karin sedikit terlewat sebab xcident otw.Bukan dia tapi orang lain k
Xsabar nak tunggu geng PISAU CUKUR nih.Fazura tidak kelihatan.


Marsha..Drss dia mmg chantek.Kalau laa Cik Cookie yang pakai.....Alahaiii..


With Fizo.


Faezah...Serious dia nih kurus cam lidi.Badan dia 3x badan CC.


Ngan Mas Maharni (EMBUN MUTIARA) dan Tania Hudson.

Serious masa nih sangatlaa perasan jadi bini Rosyam.Nak2 baju sedondon lak kalernya.
Mati berangan laa..


Yassin dah sihat.Dah nmpak berisi skit.Muka pun dah merah2.


With Munir a.k.a Pak Pandir.Serious ngn dia nih mmg xleh dok senang2 nak makan.Memang bikin makanan tersembur kuar.Lawak gila.


Antara yang datang, Datin Nurjuma dan lakinya Datuk Nazim serta anaknya.



Adiputra ngn kawannya.


With my ex-staff.


Siap ada Ghazal and keroncong lagi.Memang best.Dah lama xdengar.Memang enjoy habis laa malam tuh.Great combination food, music, place and nice people.

Ngan Aizat yang sempat memperturunkan ilmu ikat pewot nak kuwus.Sangat laa teruja tapi time sebut jogging2 terus macam give up.

21 comments:

messyremo said...

arggghhhhh~~~

serius aku jeles kak..

nape bukan aku yg bergambar dgn artis2 tersebut...

messyremo said...
This comment has been removed by the author.
mamai said...

wah cc makan sajer yer kali nie ngan artis pulak...mamai cabar kamu trun berat bandan sampai 48 pasal mamai punya berat cuma 48 sahaja

nursarah87 said...

sy nak bergambar dgn maya karin!

huhu,jeles nih..

abu muaz said...

Elok benar cikcookie pakai macam marsha. Macam pinang dibelah tiga.

Pais Chaos said...

bergambar dengan saya la.. saya pun artis gak.. jeles la tu!!

en_me said...

ammvoiii.. meriahnyerr uoolssss

violetless said...

uih bestnya kakak cd...nak jugak jumpa artis n then ngorat trus..hahaha

aRien de GreaT said...

cik cookie...keje mna dulu..nape asyik g tmpt2 glamer je nih.....jeles i

ayie said...

umah terbuka x abih2 lagi...
ciki cookie ni mmg etoi2 la raya sebulan..

cHeRyNa PiReS said...

bestnye cikcookie! sha paling suka sbb ada gambar juma! terkelip2 pandang nieh ha...walaupon kecik je gambo tuh.

* betul lah tekaan..anda mmg suka kaler itu:)

Naz said...

perghhh... cik Cookie dah mcm artis pulak... siap masuk paper tu... mintak sain... :)

Fatt Chin Choy said...

uik
mcm sesi bertemu artis jer

cik CumeY said...

cik cookie...cik cumey datang lawat page..hak hak..jeless nyer..nak jadik wife abang rosyam noor gak..uhuuuuuuuuuukkkkkkk......


keciwa!

Shifu67 said...

gambar paper.... yeeee... anak mak kuar surat kobaaaa

gambar Dato K... errr bukan ke dia ada kouta lagi... psttt.... kawe nak simpan misai semula laa

gambar marsha.... dahh... dahh... lupakan je niat ko nak pakai baju macam dia tu...

gambar rosyam... memang nampak jelas 'keperasanan' ko tu.... hahaha

gambar aizat.... errrr... no komen... lupakan je ilmu ikat perut dia tu... ko lapang-lapang kan perut jeee... beli je penimbang baru


lariiiiii

jai@jezz said...

sumpah apasal aku jelez tahap dewa ni.. huhuhuhu... bestnya cc dpt pegi open house nstp.. jelez.. jelez..

rizwan's sweetheart said...

warghhh... jelesnyer!! jelesnyer!!! kamu buat fda terkebil2 jerk... sonok kamu beropen haus sakan ini raya. mau jugak bergambar2 dengan maya... huh

Firol said...

wah...meriah.
gambar last tu macam ngam serius

Cik_daya said...

perghh,,,

semua gambo menjeleskan cikdaya nie..
aper pun .
happy sokmo yer

NURA said...

salam sobat
wah meriah dan senangnya berkumpul dengan sahabat,,
ini acara apa mba...

arabella grace said...

hmmm...hahahah,cik cokie agak baik alsan tu..kos i pon ktgri ovrwgt gak neyy hehehe..i suka3!