BLOG KE-2 - WEDDING

Friday, October 23, 2009

..::To Do List::..


Weekend dah nak dtg.Bpe jam sajo lagi.Beberapa perkara sudah ada dlm otak.
Since "brain server" dah mcm kn virus, jadi byk perkara kena buat untuk update.
Nanti"server" terus slow n kondem.
Antara perkara yang perlu dibuat bermula malam nih:
  1. Call KD tanya ticket untuk ke MotorGP esok hari.Diam je pempuan tuh.Kalau tak jadi katakanlah sebab segala baju yg sexy seksa telah disediakan untuk payungkan Velentino Rossi--->>Tunggu Rossi,Cookie datang seperti yg kita janjikan.
  2. Malam nih gak kena g cari ticket nak tgh cita abang yoyot iaitu Papadom.Esok mlm nak tgk.Sorang2.Ada sape nak g?
  3. Pepagi esok,agak2 subuh sapie nak basuh cadar n kompeter yg airliur basi dah kering dan garing.Tapi bila pikir balik kompem ssh nak bgn pg basuh mlm ni sajo.Sidai esok.Blh kan?Bukan berkepam lama2 pun.
  4. Kalau MotorGP xleh g dah rancang dah nak naik Kameren Helen. Nak g mkn strawberry.Then nak balik hari.Xnak dok sana xda sugardaddy nak sponsor hotel.Hohoho..
  5. Pagi Ahad lak nak ajak KD g Petaling Jayo.Kawan 1U kawin.Hadiah belum beli lg tp sudah ada dalam otak.Kawan lain suggest bg DUREX.Hurmmm...
  6. Balik dr kenduri nak g mandi bunga bf yang sudah 3minggu xmandi.Pump apa yg perlu.Biar sedap skit pakai.
  7. Kalau semua yang di list tu xjadi
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Nak tido puas2 dari pagi sampai malam
Malam sampai pagi

Nak online 24jam tanpa henti walaupun untuk secawan kopi.


Nak marathon tgk cita2 yg beli tp x tgk2 lagi.

Dan katakan TIDAK pada sebarang godaan makanan.


17 comments:

leadleedeea said...

CC..lead kalau bleh nak yg last tuuuuuuuuuuu...tido dari pagi smpai malam n smbung lagi smpai pagi esok..huhu~!! nikmat ok..

butterfly said...

waaa...cc klu g kameran tuh!
kirim starwberi yea~~~
tp kan..
tido dr pagi sampai mlm pun..beshh jugak!

cHeRyNa PiReS said...

cikcookie...sha baru je mandi bunga kelmarin! dgn air ujan lagi...(thanks for the comment)

dr to-do list nieh membuatkan sha nak makan strawberry gak.

papadom dah tgk.silalah tgk yee...mmg best!:)

et said...

nk tgk papadom..jom2..heheheee~

nabilah_2908 said...

wah perancanagn yang hebat..hehehe...paling best bila kawan2 sis nk bg DUREX kt pengantin...hahaha...unik tul hadiah tu kan...hehehe... :)

so..selamat menjalankan tugas..harap2 semua menjadi...(^_^)

el said...

kahhh durex
brrrrrrrr cam iklan coke tu
kahhhhhhhhhhhhhhh

mamai said...

kalau yang moto gp tu pakcik nak ikut la..lain-lain tu tak apa

JMR said...

wow..siao ade to do list nih..

good planner la CC nih..heheh

sharamli said...

CC ..j0m mkn j0m....
heee

Firol said...

kemas susun aturnya

my bloglist said...

selamat berhujung mggu dear!!!

CINTAMANISZ Lite said...

tu diaaaa list dia..

Nak tahan godaan makan ler kunun...iye ler tu? hehe..
Tp semoga hang kuat semangat ler CC oii..

psst; buah strawberi sgt baik utk badan. Makan ler byk2 pasal dia buah no.1 yg terbaik di dunia..WHO yg kata ye..

Kentut said...

aku suggest ko buat list yang tido tu. nampak macam sedap.

nurul@cokolat said...

say no to fud? errr... errrr....

Fatt Chin Choy said...

aku lak keje sabtu n ahad
malang2

yaya said...

such a perfect list okeh, kalau haku tak mungkin la keluar list sebegitu. mungkin balik2 makan, layan anak, makan, layan anak....

anak laut said...

salam..

lamanya nak tido ni...

:))

tq singgah anaklaut..:))