BLOG KE-2 - WEDDING

Wednesday, October 14, 2009

..::DEngar CINi::..


I xda scandal apa2 uoll.Itu hanya gossip panas saja.


Bila Cik Cookie publish entry cinta suami orang mungkin korang ingat Cik Cookie yang couple ngan laki orang.
Wahh....Jangan salah sangka k.
Iteww hanya isu Cik Cookie ketengahkan.
Just nak tau feedback korang.
Untuk makluman korang Cik Cookie xda kapel mapel ngan laki orang k.
I'm single and available and bersih dr scandal laki orang.
Kena wat press conference gini.


20 comments:

cHeRyNa PiReS said...

mana adalah cik cookie! tak fikir ke situ pon...:)

Uruchimaru @ kf said...

ehem3..yelah tue single =p

miss izan said...

single???? ;P

miss jane said...

hahahahahah...aku bukan ckp kat ko lah cik cookie..aku ckp pd org yg buat bgitu..(yg ko mksudkn dlm cter ko tuh)

muhkakkakakakak

single ke????

lalallaalalalala...mee to:))
xoxoxoxoxoxo

oranglidi said...

laki orang pun laki jugak. hehe.

et said...

hek3..sape la yg kte gtu..ish3~

kt sme2 single n available cik cookie..yeah~

nabilah_2908 said...

sape la yg dok salah faham tu gak nyer yer...haih...tak pasal2 sis kena buat press conference mcm ni...hehe.. :)

enjoy our single life...la..la..la.. :)

mamai said...

cik cookie mari kita buat skandal dan gosip liar hahaha...weh anak buah ku juga bujang lagi yang kat KB tu

Paan said...

Ala...orang menipu kita bukan tau...kikikiki...

jai@jezz said...

skandel ngan laki org.. mak aih.. takut ni..

imHepPie said...

nnti wat press conference kene ade mkn2 skali taw hik3..

leadleedeea said...

lead pon single jugak...muahahahahaaa~!!! (kidding~!)

tak ckp kat cik cookie pon taw..dah kena buat press conference bagai..heheh~!

nursarah87 said...

huahua..

ingatkan ada pengunguman apa tadi..

baiklah..percaya yg cik cookie ni single n available..=)

rizwan's sweetheart said...

sgt sbok... baru ni sempat singgah cni... termissed isu suami orang. baru ni dapat baca...

jangan bmain api bercintan cintun ngan suami org... owhhh... moga kamu dijauhkan dpd godaan suami2 buaya d luar sana

abu muaz said...

hati-hati, buat n3 saja tak apa jangan betul-betul..... CC woi.

sharamli said...

0k CC..0rg caye je..heeeee

Pais Chaos said...

kapel ngn sharukh khan la..haha

Shifu67 said...

err.... saya dah kawen... anak 5... hehehe

berapa nombor talipon... mana la tau kalau nak diskus apa2 ke... hehehe

errr... boleh jadi gossip panazz ke ni?

CINTAMANISZ Lite said...

Akak percaya pengakuan terbaru cik cookie ini..haha..

onenoxee said...

aku confius ni...confius...