BLOG KE-2 - WEDDING

Monday, October 26, 2009

..:::Lebiu::..

Salam bersiaran uolls.
Penat sangat hari nih.Berseminar sampai naik kematu muntut Cik Cookie.
Punya semangat laa hr nih bangan pepagi buta nak cari nasi goreng kat medan, alih2 dapat call dari opis tepat 0715am.
Xsangka ada manusia lagi cemerlang dari Cik Cookie sampai awal kat opis
"Cookie, ko ada course Medico Legal Record kan hari nih?Dah beli brekpes?"
"Erkk..Yea ke?"Cik Cookie dah lupa.Monday Blues tapi semangat nak g kj ada.
"Laa, dah dekat 2minggu nama kat Planning Board tuh apa kes?"
"A'aa laaa.Lupa".
Dan hasilnya memecut laju ke Auditorium Utama tanpa sebarang brekpas.
Bosan gila.Mengantuk jgn cita walaupun speaker tu bercakap kemain lagi semangat mengalahkan YB.
1/2 masa pertama je Cik Cookie cam semangat.Selebihnya main game n sms.
Sampai bttry kong.
Balik around 5pm.Dan kaki rasa sakit sebab jam.
Dan semestinya mood bertukar ala2 MamaBuhsan.
Nak marah je.Semua bnda nak marah.Kucing mengiau pun rasa nak marah.
Bila online lak, Mak Lang iaitu adik Cik Cookie tranfer pic yg apatah pakai YM.
Lagi laa hangin sebab dah warning dari dulu jangan sent by YM, slow n wat habih masa nunggu.
Tah paham2 gak.Di sent berjuta kali.
Memang nak kena ahh budak nih.
"Wehh,xreti2 sent by email ke?Ke ko nak mkn kaki ngn aku?"
Kejam ehh...Kakak kan.Yealaa kan dah bikin Kak Long panas mau xkena sebijik.



Dan hasil kena marah budak nih nak bagi ini rupanya.
Terharunya.Waaa.....
Sorry Mak Lang.
Kakak mu kena syndrom post period.Hohoho...


Walaupun nak wat simple je tapi mmg terharu and rasa bersalah laa sbb marah dia.
Thanks Sis.Kak Long suka.I like.
Lab u so muchh.


24 comments:

leadleedeea said...

awww...ur sis really sweet taw..jgn marah2 yek cc..hehe~!

smile~!

Fatt Chin Choy said...

jangan marah adik tu
sepak jer
ikut style aku
wakakaka

aku pun selalu lupa program kat opis... penyakit tua ni

oranglidi said...

wah lawa gmbar2 tu. hehe

Wanie-san said...

bis nye ade sister mcm 2!kite xde sister pon..='(

et said...

hee..sian kan..slalu mmg org keliling jdik tpt amuk time angen kus2 dtg..adoyai..kasihan mereka..^^

mizz saifa said...

suka tgk gamabar yg adek kamoo edit.. canthek sgt..

imHepPie said...

mood mcm mama buhsan tu cemana eh..ahaha

CINTAMANISZ Lite said...

uuiii..bertuah ler CC..
akak takde pun org nak watkan cenggini, huhu..sian2..

sharamli said...

xbaik tw mrh dy...
ap la CC ni..ha3

Razman said...

naseb baek aku bukan adek ko..klu x jgn mimpi nk dpt pic tu..aku ktuk hari2 adlh..haha (gelak setan)

mamai said...

tu la jgn buruk sangka hehehe

violetless said...

santeekkkknya.........gigih tul adik cc ye kak...kena marah pon gigih jugak antar gmba tu ynag santeekkk tuh...

ayie said...

huh....garangnyer...

Boneka tak sakit said...

takde org nak buat tuk aku camnie sedih aku! benci tau! BENCI!!! sambil belari anak..

JMR said...

mak ai..bengkeng sungguh mu nih erk..iskh..cian adik kamo itu..huhuh.,..seb baik aku takde akk yg grg..hikhik

miSs siv said...

nasib baik adik CC pmpuan..
kalo tak, nak ngorat da..
ekekekeee~
=p

abu muaz said...

lawa gambar tuuuu... pipi pun makin tembangggggg

cik CumeY said...

hihii.. nak adik gak!tak kireeee..wooooooooooooooooooo

missdiya84 said...

wahhh nice editing....tu la kan da nyesal marah2 die..so sweet

zaiMi said...

bleh thn gk gmbr tu.. main photoshop ke ape?

rizwan's sweetheart said...

alahai cc... takmo marah2 ini amcamlah... kenapa deh?

cheqna said...

huhuhuhuhu

kena marah???

larikz jela..

kawie2020 said...

salam singgah..
tak baik tau marah2 adik tau.. kalau nk marah pon, bagi no fon adik kt i, biar i yg marah dia... hahahahaha...

Kentut said...

jangan marah-marah sangat kerana anda tidak tahu bila pulak anda kena nak kena marah dan marah pulak orang yang marah-marah itu yang seterusnya membuatkan semua sekali marah.

pergi umrah lagi baik.