BLOG KE-2 - WEDDING

Thursday, October 22, 2009

..Just for you, Lead::..

Tadi masa ngn guling2 dalam bilik Cik Cookie singgah blog sis yg chumell nih.
Ekceli dah lama follow blog dia tapi cam silent reader giteww.
Lately je rajin singgah sebab blog dia jujur sgt.
And she so sweet - (sorry sis, i sweetest than u.hahaha)
Sis Lead, this entry just for u from bottom of my heart.Chewahhh...harus feeling emo.

maaf curik pic kamoo tanpa waran.....hehehehhe.

Dia mungkin masih sedih sekarang kerana manusia sekeliling dia.
Sabarlaa ekk...
Kita selalu menjaga hati orang tapi hati kecil kita tiada siapa yang tahu.
Sudah perangai manusia, gajah depan mata xnampak tapi anak panda yang jauh juga yang dilihat --> apa kaitan anak panda ekkk?
Orang tak rasa apa yang kita rasa dan tidak ingin rasa apa yg kita lalui tapi ketahuilah bahawa masih ramai di luar sana mahu lihat kita terus senyum dan duduk di dalam situasi kamu.
memahami apa yang kamu lalui berbanding mereka yang suka bercakap tapi tiada makna.
Propa sajo.
Buat Sis Lead, kamoo kena kuat walaupun kamoo kecil.
Mungkin berdiam lebih baik tapi jika diam orang lain yang lebih mcmn?
Kita ikut je flow.
Jangan pikir kata2 mereka kerana mereka bukan kita.
Kamu masih ada kawan2 yang lain berbanding mereka mereka iteww.
Cik Cookie pun ado.Hehehe..
Rezeki datang dr Tuhan bukan mereka yng rencanakan.
Biarkan mereka.....

--->>Lupakan apa yg berlaku nnt rambut kita lg gugur.wash our hair out of stupid word.kita masak2 nak?umh kita kan dekat.



7 comments:

Shifu67 said...

tak cukup cik cookie... kawe pun ada...

mamai said...

usah dilayan orang macam nie kerana mereka nie cemburu dengan kita

sharamli said...

0rg tw....
CC memang pendengar dan penenang yg baik...

sp yg ad pr0b mesti CC tlg kn....

zaiMi said...

wow ade bakat jadi kaunselor.. hehe

BuLaN iTu aKu said...

salam jalan2

Ivy Metaga said...

best kalo ada org yg mendengar kan..=)

leadleedeea said...

CC~!!! lead terharu ok..huhu~!! (nanges da neh)

thanx for all da wishes n da advices..n lead still lagi dalam rehab..hahaha~!!!

again thanx sis..tak sangka..n lead izinkan gambo tuuuuu..heheh~!!

give me ur phone no k? leh kite lepak2..hehe~! (leadleedeea@yahoo.com)