BLOG KE-2 - WEDDING

Sunday, October 4, 2009

..::Open House 2nd Round::..

Nih adalah antara gambar umah terbuka kat umah Kak Yan di Damansara Damai.
Actually Kak Yan pun seorang blogger yang sangat active.
Malam tadi redah g.
Seronok sangat.Dia masak sendiri.Sedap lorrrr..
Haruslaa makan kalau dah umah terbuka.Esok masuk opis nak timbang bpe berat.Takutnya

Tuan rumah yang sangat baik hati.
Peremah orangnya.
Bercerita ngn orang macam nih mmg sgt best.

Kitorg open house ngn jeans sajo.SEgan Cik Cookie ngn Tuan Rumah Encik Amin and Kak Yan yang cantik cam berbaju raya.

Mee kari nih sangat sodap.Cik Cookie ngah mencarigali udang besar.


Alamak..Tuan rumah tau Cik Cooke amik udang sajo.Hukhukhuk.
Kak Yan tambah kuah mee kari penuh ngn udang.
Sangat suka.


Adik ipar Jemari merangkap adik tengah SDK Si Jemarisepi.
Sangat suka budak ini.
Cik Cookie xbagi dia balik kem malam tadi.
Wajib tido umah Cik Cookie sbb hari nih dah janji nak masak2.

--->>cerita lebih lanjut sila ke blog Jemari

16 comments:

et said...

ngee..rajen ek g jalan raye..^^

sharamli said...

eleh..padahal cik c0okie mls msk kn..
sbb tu xbg dy balik...kn..kn..

Yanti Suhaini Binti Ibrahim said...

Aiyok.. cam kenal aje org itu.. huk huk :P Thanks sudi memeriahkan rumah akak semalam :)

miss izan said...

vavavavahhhhhhh...
makan tak hengat donia ya...
makan lah selagi di beri nikmat tuk merasa nya ;)

Boneka tak sakit said...

hari2 open house dapur tak berasap la.. hahah.. mcm best je!
asal lah mamak kawasan nie tak buat open house nie!

Boneka tak sakit said...

lupa lak ! aku pernah lah buat vector tu cik cookie! mungkin tak perasan atau mungkin buat2 tak perasan sebab tak chantek ke?

apa2 pow vector tu kat blog jiwa memberontak nak makan pizza!

nurul@cokolat said...

pergi dsara dsara damai katanya ek?
my hse just next to damai, prima dsara dek.. :)
nursery afifdani dekat situlah... kat umah2 3 tingkat tu..

Shifu67 said...

dah beli penimbang baru ke... huhuhu.... larikkkkk

wirajiwa said...

Pohh shifu67, bapok kejamnyer soklan..hahhahhaha

Nabil Fizri said...

eau...slll...

en_me said...

tido umah me pun xper.. ekeke

mamai said...

patut la jalan jem semalam pasal banyak open house...

dah masak-masak nanti pakcik makan sekali yer

jai@jezz said...

amboi...~ kamoo ni memang suker men.terjah umah org yerk.. asal ader mkn free jerk mesti ader kamoo... ishk...~

miji said...

aduhh sedapnya mee kari tu sis, bak secawan hehehe

abu muaz said...

allah mu cik cookie , tak habis-tak habis dengan makang.

pu3iman said...

uik..
sgtlah sedap sampai x tau nak jilat apa dah? huhu~