BLOG KE-2 - WEDDING

Thursday, October 15, 2009

..::Jamuan Raya lagi::..

Semalam ada jamuan raya kat department Cik Cookie.Patu sekalikan ngn farewell party for 1 of my BFF iaitu Azza yang nak balik Johor Bharu.Dia kn transfer ke Kementerian Pengangkutan Jalan.So sad...Jadi makan2 nih 2 dalam 1 laa.Silap tiga dalam satu sebab ada staff lain naik pangkat.Giliran Cik Cookie dalam 2tahun lagi.Kena gigih nih nak dapat hasil.
Apapun cita lebih xda guna.Mehhh...layan gambor sajo.

Our Head of Department, Dr Roshidah Baba.Iron Woman from Melaka.
Memberi sepuluh sebelas patah for open ceremony.


Orang yang diraikan Azza.Senyum yang panjang sebab dapat beg POLO tanda nak blah.
Actually dah 2minggu Cik Cookie habiskan malam2 Cik Cookie ngan this girl.Sampai laa ni xbuat lagi slumber party dengan alasan penat.


Giliran Azza bagi sepatah dua kata.Serious mmg sepatah 2 kata sbb ayat dia mcm nih "Saya berasa sedih nak berpisah.apapun thank for tunjuk ajar".Cehhh...


Council of Girlfriend.Sape lagi balak??


With Wan Rikino from STD.


Gonna miss u,girl.


After makan2 mesti ada acara lepaking minum air oren xsejuk.



With Timbalan Pengarah Pengurusan Puan Noruhana


Izadi and Azieda.Anda terlewat.Jadi makanlaa apa yang ada.


Tang JJ,Priya Gill ang Tarita Talib.


With Hairi.Hoh..makin malap dia nih.


Me, Aziah n Azza


SEisi makan2 jap je.Xsamapi 2jam.Banyak pic xsempat amik sebab masing2 lari nak semayang n ada CME.Hohoho...apapun tggu next open house from Cik Cookie ngn gambar panas2 cam cekodok pisang segar dari kuali.Ada 3lagi open house untuk diterjah.




14 comments:

Paan said...

Makan saje...heyy...

cHeRyNa PiReS said...

amboi purple....lawanya! suka plak sha tgk...good colour combination!:)

jai@jezz said...

hehehehe... ucapan dia punya la ringkas padat & cepat... sekian terima kasih..

butterfly said...

cik cookie...
leh save bajet lahhh lau cam nie..
asyik mkn3 free jerw..
:)

missdiya84 said...

raye dah nak abes dah ni cik cookie...heheh :P

Daud Mili said...

selamat hari raya....

Boneka tak sakit said...

nampak seronok je! melaka eh?! melaka best kan!

wirajiwa said...

hah!! leteh laa bulan depan, bulan2 depannya..odoiii...diet? jus mate? ahhhh....bantai jerlahh

Shifu67 said...

open house tak habis lagi... sabtu ni raya lagi.... memang sah la kena beli penimbang baru

mamai said...

ingat raya dah abis dah rupanya masih ada lagi yer

abu muaz said...

makang, makang tok abis-abis demo makang.

miss izan said...

yaw........
makanannnnnnnnnnn ;P

Sharif John said...

Makan dan bersantai...

kawie2020 said...

salam singgah...

memang bleh jimat belanja lepas raya coz byk openhouse smpi x larat...
hehehehe...

take care n good look..