BLOG KE-2 - WEDDING

Monday, October 5, 2009

..Taik Gigi::..

Wahhh...Entry kali nih mcm geli sajo dgr.
Sebetulnya ianya ada kaitan ngan open house.
Kalau g open house banyak makan rendang kan?
Rendang daging and rendang ayam.
Rendang ayam ok lagi.
Kalau rendang daging macamana?
Mesti daging lekat kat celah gigi.
Nak2 gigi yang rapat and cantik(mcm Cik Cookie).
Alahaiii...boleh mengundang malu kalau ada daging kat colah gigi.
Jadi penyelamatnya adalah
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Dental floss.
Ini adalah dental floss Cik Cookie.
Dia adalah wira Cik Cookie time open house.
Kalau 3 rumah 1hari nih laa penyelamat.
Yealaa kan..Xkan nak gosok gigi.
Raya kan sebulan.
Jadi open house pun sebulan gak laa kena g.
Cik Cookie dah spare 3 dental floss nih
1 dalam keta
1 dalam beg gemuk
1 dalam evening bag.
Korang???

--->>dulu pakai lidi sajo

25 comments:

et said...

floss? ke selotep? ape tu?

imHepPie said...

gigi tcabut eh cc??lala~

jai@jezz said...

apa tu... adoi.... mau juling mata aku nih.

Cik_daya said...

apakah itu?

sharamli said...

gigi cc ke tu?

missdiya84 said...

ni mende ape plop ni...huhuhu

leadleedeea said...

apeni? is it a thumbdrive? haha~!

miss izan said...

APE TU???

leadleedeea said...

hah~! da besarkan pic baru tau...dental floss bentuk gigi..niiiiceeeee~!!

cookie devine said...

sorry girls,
n3 br siap edit.hohohoho..

mamai said...

aku standby berus gigi dan ubat gigi..

0wh nath said...

ape kejadahnye tuh?
tk penah nmpak ouh. :)

cHeRyNa PiReS said...

bagusnya@ pakai dental floss? mesti cantik gigi cik cookie kan. sha slalu tak suka bila lada melekat kat gigi. merah2...malu:(

Uruchimaru @ kf said...

emm x pna dgr pun mende ni ?

et said...

byk nyer..huu~
tp kn, gne terlalu kerap pown, xbrp baek sgt..gne berpada2 je..
gne yg de wax ye sumer..jgn yg unwax..nnt ley jarak2 lak gg..^^

1Derm said...

Apa khabar Cik CK? Sedapnya rendang hang buat hari ini. Ayam pencen, hmmm....

ayie said...

apekah itu....
saya guna pencungkil gigi jer...

Razman said...

aku memang xpakai nmenatang ni.. aku rasa lg byk kotoran lekat, lg berbau mulut, lg menawan..itu mulot aku..mulot korg xtaw la plak..

CINTAMANISZ Lite said...

Mujarab ek mende ni Cik Cookie? Akak tak penah ler lagi mene-rai mende ni. Kalo cik cookie dah bg cop mohor kata mujarab..leh ler akak try guna..hihi..

Wanita Itu said...

uit canggih nyer hee...

nursarah87 said...

oho...bawak pencungkil gigi la...hehhe

miji said...

pasal taik pun mau gado kaaa??? hahahaha

Firol said...

makan gula getah je

♥ayudeadwish♥ said...

aku tak bawak dental floss, aku bawak test pen...bley jgak kan?

Kentut said...

guna jari pun boleh..