BLOG KE-2 - WEDDING

Saturday, October 31, 2009

..::Sayang Kamoo::..


Salam 1 Malaysia semua--->>Feeling nak jadi 1st lady di hari Sabtu
Korang ada baik ka ini hari?
Ke ada kurang macam Cik Cookie?
Cik Cookie mereng skit sebab terlebih minum Nescafe.
Fenin uolls.
Hari nih Cik Cookie xde wat apa.
Berhibernasi sajo.Hujan je kat KL.
Banyak venda xboleh buat.
Dari dok berhibernasi, Cik Cookie ingt nak jawab soalan2 yg suka ditanya blogger.
Almaklumlaa, lately byk posting ala2 motivation gitu.
Pastu kisah dunia wanita, then info2 batal dan misai.
Jadi ada blogger tya bape bantal Cik Cookie tido? Boleh ke cita hal dalam bilik tido?hehehe..what the notty Cik Cookie. Cik Cookie tido byk bantal.7 semuanya.Dan MooMOo Cik Cookie adalah sleeping partner Cik Cookie.Haaa..Terlebih sudah cerita hal bilik tido.
Yang paling xtahan tanya Cik Cookie nak lelaki ada misai ke x, ada janggut ke x?
Kalau Cik Cookie jawab sebetul2nya kang kompem ahh cakap Cik Cookie memilih.
Cik Cookie suka yg licin terus tapi kn tgk muka.Macam sekarang suka yg ada janggut skit2.Cam segan nak tumbuh gitu.hehehehe..Sape2 yang ada ciri2 tuh blh apply jadi tulang rusuk Cik Cookie k.What the gedik kan?
Pastu activity Cik Cookie time jam apa Cik Cookie buat?
Cik Cookie suka yang no 1 tapi Cik Cookie xbuka tingkap.
Sebabnya Cik Cookie pemalu uolls.Sangat pemalu.Ahakss..
Sekarang kalau jam Cik Cookie suka nyanyi lagi dari Black Eyes Peas iaitu I GOTTA FEELING sambil kepala goyang kiri dan kanan.
Dan Cik Cookie bernasib baik sbb keta cermin gelap.Jadi nak wat pun xde orang kisah.
Nak wat apapun xde org kisah.Tapi no 7 xnah apply.Hohoho..
Ada yang tanya "Cik Cookie dah nak kawin ke?".
Alahlaa wei..senak nak jwb walaupun ini soalan feberet dari blogger.
Mana Cik Cookie nak kawin laa wei.
Jangan risau.Kalau nak kawin akan ku uar2kan ke blog nih dan kalau ada rezeki Cik Cookie jemput uolls.
Sharing is caring konsepnya.
Pastu lately plak Cik Cookie cam marah2 and beremosi skit.
Sikit2 sentap padahal orang tegur benda baik.Sangatlaa emosi.Orang bawak budak pun xgitew--->>sape pregnant wehh.Ada yang tya nape Cik Cookie marah2 nih.
Haruslaa dijelaskan bulan nih banyak benda xbest jd.
Dari bf kena pecah sampai laa beban kerja.
Sekarang balik umah mcm orang mereng gayanya.Mandi and berkurung dalam bilik.
Nafsu makan pun rasanya dah xmacam dulu.Dah kurang.Rasanya laa.
Dan kepada siapa yang jadi mangsa keadaan Cik Cookie minta ampun.Tak adil Cik Cookie buat kamoo macam tuh---->>Sangat menyesal.
Tulaa serba sedikit di hari Sabtu yang bosan nih.
Kepada blogger semua, teruskan berblog.Ber'blogging'lah dengan cara kamu.Jangan peduli orang kata apa.Janji kita happy and xkaco orang.Niat tuh yang penting kata Puan Nurul Cokolat.
Salam sayang buat kamoo...


19 comments:

eliza said...

salam sayang buat cik cookie jgk.. =)

cHeRyNa PiReS said...

hmmmm...takpe cik cookie...mmg ada hari itu terpaksa menyentap. jangan sentap kuat2 sampai tercabut, jadilah...hehehe...

* jadi cik sri siantan ke sekarang?

el said...

samalah kita
jam kite pun lagu I GOTTA FEELING
den ngan laki den kalo dgr lagu ni dlm kete sure geleng2 pala ...anak teruna daku pun tau dah lagu ni..dia pun sakan..kahhhh

kwin cepat2...
kurang skit sentapan nyer..hehehehe

Cik Cookie said...

eliza,
Cik cookie pun syg kamoo.

Cik Cookie said...

sha,
bukan cik sri siantan tapi dah jd bunga kantan.

Cik Cookie said...

el,
sentapan blh dikurang ke ngan kawin?
ngehngeh..

leadleedeea said...

CC..lead pon sayang kamoo..tak berkesempatan lagi nk call CC..n nak hanging out ngn CC..hehehee~!!

jgn nak sentap2 lagi taw..hehe~! take care yek CC~!!

sharamli said...

ada misai p0n c0mel

imHepPie said...

nk lelaki idaman mcm fahrin ahmad haha

pakcik kordi said...

byk nye bntal dia...hahaha...7?!fuhh!!!

pakcik kordi said...

byk nye bntal dia...hahaha...7?!fuhh!!!

Cik Cookie said...

lead,
it's ok.bl kamoo free call CC.

Cik Cookie said...

sharamli,
gaya kamo comment tuh mcm pak su ada misai yea mak su?

Cik Cookie said...

imheppie,
nnt raya pose tawun depan CC bw kamu g raya ngn Fahrin.

Cik Cookie said...

Pak Cik Kordi,
nak ke bantal CC?

miSs siv said...

tinted cermin gelap eh?
report polis kang.
ehehehe~

tidor byk bantal nih, org kate penakut.
hahahaha!

chipsmore said...

perghh 7 bantal?? banyak tuuuuuuu...hikkk

Cik Cookie said...

missSiv,
65% sajo.cam segan2 nak tunjuk gayannya.

Cik Cookie said...

Cik Epal,
7 tuh dah kira sikit.huhuhu..