BLOG KE-2 - WEDDING

Wednesday, October 21, 2009

..::Deepavali Hari Tu::..

Malam Deepavali hari tu ngah sedap guling2 kat umah Azza sambil melayan chatting ngn anak2 ikan tetiba Azza terjah kuar dalam bilik macam orang sewel.
"Wehh..bunyi apa tuh?"
Fuhh,mau mati muda aku.
"Bunyi bunga apilaa".
"Owhh..Ingat bunyi gempa bumi.".


Tepat jam 12malam, bunga api dum dum bunyi.
Kalah sambut merdeka.
Wahh, 1 KL terang ngan bunga api.


Buka pintu umh kat tingkat 17 dapat laa tangkap ini.
Cam nak runtuh je umah nih.


Yang nih betul2 depan pintu umah.
Kalau tercampak masuk, alahaiii mau rentung tragedi malam Deepavali


Terlebih xcited amik gambor sampai pakai mode night shot pun ala2 puaka giteww.


Rambut Cik Cookie sebijik macam bunga api nih sebab terkejut ngn bunyi bunga api Arunasalam dan Subramaniam


Since dah cerah sikit biji mata amik langkah drastik ajak Azza g Bukit Bintang.
"Azza, jom kita g BB tgk Negro2 mabuk pakai baju oren".
Azza macam orang ngantuk di sorong bantal "suka-suka.aku siap nih".
Lagipun nih malam akhir nak geli2 ngan dia sebab esok dia dah nak balik JOhor kerja kat sana.
Wahhh..sangat sedih dah hilang bestbuddy.Xleh laa nak g shoping together2.


Night mode yang haram ssh nak pakai.
Hohhh...janji gambar ado.Dimana ada camera di situ ada Cik Cookie.
Dah camera aku, sukahati aku laa kan.


Abaikan muka yg sembab sbb dah kol 230am k.
Berbaju tido and snowcap sajo.
Bukan nak masuk Aloha pun kan(tingin nak masuk tgk apa yg best dalam tuh-sampai ada yg xmo kuar).
Mana ada orang kisah kan?


Suka band kat depan Aloha nih.
Music yang sgt best.
Instrument apa dia pakai Cik Cookie xtau.
Pelik2 semuanya.
Malam nih malam gay.Ramai laa jantan2 berpeluk.
Otw balik singgah McD Drive Thru beli fries n ayor.
Lapar...


10 comments:

JMR said...

gay pon ade mlm gk ek...xleh trima akal..hahaha

Nabil Fizri said...

sronok jadi keling..meriah.

el said...

amboi pki cam tu jer cik cookie
kahhhhhhhhhhhhh...
mmg meriah raya depavava kat sn eh

leadleedeea said...

waaa tak ajak lead pon gi BB...nk tgk gak mamat pakai bj oren..miahahaha~!!

missdiya84 said...

gay pon sebok sambut deepavali huhuhu

missdiya84 said...
This comment has been removed by the author.
sharamli said...

ni pahal pakai baju tid0 ni...

et said...

keh3..bgegar sumer..

uuu..bez nyer ade kete..jejalan memalam..uuuuu lg...

Firol said...

diorang sanggup pukul polis nak main mercun..mau tak best

mamai said...

bab malam gay tu memang kau tak boleh nak terima