BLOG KE-2 - WEDDING

Monday, October 12, 2009

..::Open House 4th Round::..

Open house ngan Utusan kali nih xsemeriah dulu.Makan xsedap walaupun hotel yang sama seperti tahun sebelumnya iaitu di Crown Plaza Hotel, Kuala Lumpur.Parking pun problem.Penuh and macam bangsat je muka guard situ.Made in Bangledesh.Bila tanya mana parking kosong terkebil2 nak jawab.Dah laa nak sampai jalan jam xhingat.Sebelum kuar opis lak, lupa pass parking.Pastu terkejar2 masa sbb event to start from 3-7pm.Mana mungking Cik Cooke berkhidmat untuk negara nak sampai kol 3pm kan.Mati kena ngn bos.
Bila sampai pun ramai macam nak blah.Artis pun bape kerat je ada.Yang lain banyak keja nak buat and ramai yg xdapat datang.


Dia nih mcam Cik Cookie jumpa dulu2 gak.Dia melidi, aku je membalak saiznya.

Maintain biasa2 je Haliza,Kita tunggu ke cita Andartu dia.Meletop ke tidak.


Anita Sarawak dah nak balik bila Cik Cookie sampai.Pic ngn dia ada ngn kawan.


Banyak meja yang kosong.Semua orang sibuk sbb masa open house nih xkena ngn jadual kerja.
Mungkin gak masa Cik Cookie sampai ramai yang dah balik.Maya Karin pun dah nak balik.


Sah..Cik Cookie lagi chumell.lalalalalala..


With Puan Maria.My xbos.


Ngan Abang Naz.Cik Cookie siap kena warning lagi"Siap ko kalau xda pic abang dalam fesbuk".Hohoho..Ketahuilaa akan dikau, Cik Cookie jarang nak fesbuk2 nih.


16 comments:

Paan said...

Hoh! Tak jealous langsung la rasanya!

en_me said...

ammvoiii.. terjah abang naz ghitewww

0wh nath said...

dengan abg naz pun nk tgkap gmboo. hehe. kne terjah bawu tau. haha.

leadleedeea said...

aaahhhhh stacy~!!! jeles oh

Kap said...

aduh..
tangkap leleh dgn baju abg Nas..
gambar saudara dia ke? ;)

♥ayudeadwish♥ said...

besh r makan sambil dok tengok artis... ade makanan lebey tuk deadwish?

JMR said...

bila nak abes open hauz nih???huhuhu

Shifu67 said...

Sah..Cik Cookie lagi chumell.lalalalalala..

err... ko bukan chumell laa...ko montelll..... larizzzzz

CINTAMANISZ Lite said...

Mak aii..kanmain hang dok bergambar ngan org fofuler gitu..sampaikan hang pun dah naik seri fofuler, hehe..

Pepepun..takde artis yg leh 'celen' ketajaman dagu CC..caya ler..

abu muaz said...

salam. Melidi dan membalak. Terima kasih istilah baru ni..... saya nak pinjam ok.

nurul@cokolat said...

baju cd cantek!!! suka lor...
eh.. apsal baju haliza misbun very the village? nampak cd yg lagi ARTIS ni???

imHepPie said...

haha abg naz mmg sempoi tul

cHeRyNa PiReS said...

cik cookie! sha paling suka skali tgk gambo anda...chubby rox!

pedulikanla yang melidi itu...yang membalak inilah yang kiut (bukan senang nak jd chubby kan!)

rasanya cik cookie lagi popular, semua artis tangkap gambo ngan cik cookie:)

aRien de GreaT said...

cik cookie..cik cookie kje pe ek..ni ktner??apsal byk artis...baik cik cookie ltak muka naz dlm fesbook..or later nex week dlm melodi u kena trjah..heheh

eliza said...

whoaa..best2.. ;)

el said...

wahhh cik CD ngan artis
kelasss CD hehehehe